Cerca avançada

0 m² to 20.000 m²

Més opcions de cerca
Encontramos 0 Resultados. ¿Quieres cargar los resultados ahora?
Cerca avançada

0 m² to 20.000 m²

Més opcions de cerca
encontramos 0 resultados
Resultats de cerca

Des de la UPV es crea una web per a la millora dels parcs de barri mitjançant processos de participació ciutadana.

Publicado por parcadmin en 7 desembre, 2016
| 0

Naix valenciaparcsdebarri.es com a plataforma de participació ciutadana per a la millora dels parcs de barri a València.

La iniciativa està promoguda des de l’ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València) per part d’un grup de professors del Departament d’Urbanisme de la UPV i és fruit d’ anys de treball entorn d’un mètode que articula la investigació social, ambiental i morfològica amb el projecte de l’espai públic

Els parcs urbans de barri són espais lliures, públics, d’ús quotidià i amb una articulació urbana pròxima. De reduïda grandària i presents en tota la ciutat, constituïxen un conjunt de xicotets focus, d’intens ús diari, vinculats als barris

La plataforma web valenciaparcsdebarri.es naix de la preocupació per la millora en la presa de decisions projectuals d’estos espais públics i representa una finestra oberta als ciutadans i usuaris de l’espai públic perquè coneguen, opinen i valoren els parcs que utilitzen diàriament del seu barri.

valenciaparcsdebarri video

En el procés projectual de regeneració urbana de l’espai públic és necessari considerar, entre altres, l’ús social, el confort ambiental, l’accessibilitat, el disseny i la materialitat d’estos espais públics dels ciudatans i per als ciudatans.

La web, que permet la localització i valoració de més de 200 parcs, serà presentada dimecres que ve 14 de Desembre en l’aula magna de l’ETSAV i, recolzant esta jornada, una exposició en el corredor Nord-Sud de l’ETSAV mostra els principals projectes d’anàlisi i millora dels parcs duts a terme pels alumnes.

Data de la presentació

14 de Desembre de 2016 a les 12h
Aula Magna de l’ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València)