Cerca avançada

0 m² to 20.000 m²

Més opcions de cerca
Encontramos 0 Resultados. ¿Quieres cargar los resultados ahora?
Cerca avançada

0 m² to 20.000 m²

Més opcions de cerca
encontramos 0 resultados
Resultats de cerca

Exposició de treballs docents sobre Parcs Urbans de Barri a València.

Publicado por parcadmin en 7 desembre, 2016
| 0

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura acull una exposició centrada en l’anàlisi, metodologia i projectes de millora dels parcs de barri a València

L’exposició, que compta amb material gràfic i audiovisual, inclou, entre altres, la localització de més de 200 parcs de barri de València, panells explicatius de la metodologia d’anàlisi i de projecte i treballs docents d’alumnes de 2n curs de l’ETSAV.

Els treballs docents es distribuïxen en tres nivells: análisi de barris; anàlisi de parcs i projectes de millora. Estos treballs han sigut tutoritzats pels professors de l’assignatura Urbanística I, Vicente Colomer, Ana Portalés i David Urios. El contingut audiovisual, inclou una seqüència de 200 parcs de barri de València, treballs docents, un vídeo explicatiu del projecte web valenciaparcsdebarri.es i vídeos de l’ús social dels parcs de barri a València.

A més l’exposició compta amb l’estimable participació d’un grup de xiquets, usuaris dels parcs de barri en València, que han aportat, a través dels seus dibuixos, els mapes mentals i la seua visió particular sobre este tipus d’espais.

Data de l’exposició

Del 29 de novembre al 15 de desembre de 2016
Corredor Nord-Sud de l’ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València)